Test_text   Het Master-Care lakbescherming systeem

Print PDF

Ons hedendaags milieu bombardeert de lak van uw auto met allerlei soorten van vervuiling zoals zure regen, industriële uitstoot, straatvuil, boomhars, insectenresten en vogeluitwerpselen. Deze vervuilingen, en de effecten van een krachtige UV-straling van de zon kunnen uw lak ernstig beschadigen.

Als gevolg van milieutechnische eisen worden auto’s tegenwoordig voorzien van watergedragen lakken. Deze lakken zijn echter gevoeliger voor verkleuring en oxidatie. Wekelijks wassen volstaat niet om de lak in een goede conditie te houden.

Het probleem met reguliere wax is dat deze slechts gedurende korte tijd bescherming biedt. Gebruik van shampoo en reinigingsmiddelen bij het wassen van de auto lossen de waslaag op. Uw lak is vervolgens onbeschermd en gevoelig voor alle soorten vervuiling.

Het Master-Care lakbescherming systeem, gebaseerd op NANO Tenchnologie hecht zich permanent in de kern van het lakwerk van de auto. Het product is uitgebreid getest onder de zwaarste omstandigheden, het beschermt uw lak tegen de effecten van UV straling van de zon, zure regen, industriële uitstoot en zorgt voor een duurzame hoogglans. Wasbeurt na wasbeurt.

Stage 1: Dit opent de poriën en hecht zicht aan de moleculen van de lak.

Stage 2: Deze reageert met de eerder aangebrachte stage 1 en gaat met de lak een verbinding aan. Door deze reactie ontstaat een beschermende coating als een “second skin”op de lak. Vervuilingen hechten veel minder en tasten de lak niet meer aan!

Conserver: Conserver is samengesteld uit Stage 1 en 2. Het product onderhoudt en herstelt de lakbescherming waar nodig is. Maandelijks wassen met de Conserver is ons advies om uw lakwerk in perfecte staat te houden.
Gebruik de Conserver regelmatig en u hoeft uw auto nooit meer te poetsen.

Onbehandeld lakwerk van uw auto veroudert snel doordat de lak dagelijks blootstaat aan regen, ultra violet licht en andere schadelijke elementen. Het Master-Care two stage lakbescherming systeem reinigt en verwijdert de vervuiling waardoor de lak weer zijn originele glans heeft. Master-Care verzegelt de lak door middel van vier beschermende lagen. Da Master-Care hoogglans lakbescherming is een lust voor het oog, wasbeurt na wasbeurt. Het Master-Care lakbescherming systeem is gebaseerd op NANO Technologie met vier lagen van bescherming voor uw lak.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.master-care.nl

Bezoek ook eens:
Banner