top of page

20 jaar ervaring in reiniging van uw kostbaar bezit!

"Je kent ze wel, van die auto gekken die in hun weekend uren lang aan hun auto poetsen. Ik ben er zo eentje. Al snel kwam een buurjongen met de vraag of ik zijn auto ook niet zo tiptop wou maken. Daarna volgde al snel familie en vrienden die hun auto ook wouden laten blinken." Het is het begin van Traas Cleaning Service uit Groede, die inmiddels al meer dan 20 jaar een begrip is in reinigen en poetsen van auto's en andere voertuigen. 

Het verschil is dat we niet zomaar een auto schoonmaken, maar dat we bij Traas de auto, zogezegd, van haver tot gort nazien en schoonmaken. Die nauwkeurigheid komt niet alleen van pas bij het reinigen en poetsen van auto's en machines. In Groede worden immers ook al jaren kabelbomen, GPS-antennes en andere onderdelen geassembleerd. "Het is een mooie aanvulling van de werkzaamheden", aldus Eddy. 

Het laatste nieuws:

In het jaar 2003

is Traas Cleaning Service opgericht

In 2003 is Traas Cleaning Service opgericht. Ontstaan uit een hobby, is het nu dagelijkse bezigheid geworden. Het zorgvuldig reinigen, schoonmaken en poetsen tot het perfect is; dat is sinds .... niet veranderd. 

Tien jaar later

kwam Wilbert Traas in dienst 

In 2013 is neef Wilbert erbij gekomen om samen met Eddy een team te vormen. Inmiddels is Wilbert niet meer weg te denken. Met dezelfde nauwkeurigheid kan Traas Cleaning Service uit Groede nu meer laten blinken als ooit tevoren. 

In het jaar 2015

Is het bedrijfspand verbouwd

In 2015 is de bedrijfsruimte vernieuwd. Met veel daglicht in de werkruimte en een grote zolder is Traas Cleaning Service er klaar voor. Kabelbomen passen naadloos op de zolder en geen plekje wordt meer vergeten bij het schoonmaken, want; alles wordt gezien!

bottom of page